Cartea fetelor

15.00 lei

Descriere

„Cartea fetelor” este dedicată să răspundă celor mai importante întrebări privind educarea morală a fetiţelor şi adolescentelor. Prin conţinutul ei cartea este recomandată pentru a fi citită în familie şi ca material suplimentar la manualul de religie.

Textele prezentate plasează copilul în situaţii diferite, situaţii ce sunt expuse în mod gradat corespunzător înaintării în vârstă şi a gradului de complexitate a întrebărilor copilului.

Autorul acordă o deosebită atenţie pregătirii fetiţei pentru viaţa de familie, educării unor deprinderi şi calităţi necesare viitoarei soţii şi mame. În desfăşurarea subiectului sunt clarificate, din punct de vedere moral – ortodox, unele proleme care le preocupă în mod deosebit pe fetele adolescente: prietenia şi dragostea, frumuseţea interioară şi exterioară, dreptatea şi bunătatea, alegerea drumului corect în viaţă.

Alcătuită sub forma unor discuţii povăţuitoare între tată şi fiu (la început acesta este un copil de cinci ani, iar spre sfârşit având în jur de cincisprezece ani), cartea se citeşte uşor şi sperăm că va fi de un real folos atât pentru părinţi, profesori cât şi pentru copii.

Editorii

Informații suplimentare

Dimensiuni 13 × 20 cm
Autor

ISBN

973-8256-31-3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea fetelor”