Rostul incercarilor

16.00 lei

Descriere

Rostul incercarilor

În efortul de căutare a cuvântului Parintelui Arsenie Boca, şlefuit de focul Duhului Sfânt, au mai fost găsite câteva predici care n-au vazut lumina tiparului, şi pe care, din mila lui Dumnezeu, le tipărim în cartea „Rostul incercarilor”.

Conţinutul cartii „Rostul incercarilor” este adunat de Părintele Arhimandrit Serafim Popescu – mare duhovnic, om smerit, bun, blând, binevoitor, alinând suferinţele multor suflete necăjite – unul dintre primii vieţuitori împreună cu Părintele Arsenie Boca, ai Sfintei Mănăstiri Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, stareţ între anii 1949-1955.

Personalitatea şi sfinţenia vieţii Părintelui Arsenie Boca ne luminează sufletele cu lumina dumnezeiască, însoţindu-ne, pe cei ce-l cinstim, în toate clipele vieţii noastre.

Cu neîncetată bucurie citim şi recitim scrierile pe care ni le-a lăsat, fiind cuprinşi de emoţie duhovnicească la aflarea minunilor făcute de milostivul Dumnezeu, prin Sfinţia sa, în timpul vieţii sale pământeşti, pentru noi păcătoşii, minuni care se înfăptuiesc şi astăzi pentru credinţa celor care îl cheamă în ajutor prin rugăciune.

  Editorii

Informații suplimentare

Dimensiuni 19 × 13 cm
Autor

ISBN

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rostul incercarilor”