Se umplu masurile si se plinesc vremile – Parintele Arsenie Boca

8.00 lei

Descriere

Personalitatea şi sfinţenia vieţii Părintelui Arsenie Boca ne luminează sufletele cu lumina dumnezeiască, însoţindu-ne, pe cei ce-l cinstim, în toate clipele vieţii noastre.

Cu neîncetată bucurie citim şi recitim scrierile pe care ni le-a lăsat, fiind cuprinşi de emoţie duhovnicească la aflarea minunilor făcute de milostivul Dumnezeu, prin Sfinţia sa, în timpul vieţii sale pământeşti, pentru noi păcătoşii, minuni care se înfăptuiesc şi astăzi pentru credinţa celor care îl cheamă în ajutor prin rugăciune.

În efortul de căutare a cuvântului său şlefuit de focul Duhului Sfânt, au mai fost găsite câteva predici care n-au vazut lumina tiparului, şi pe care, din mila lui Dumnezeu, le tipărim în cartea „Se umplu masurile si se plinesc vremile”.

De asemenea, folosim acest prilej pentru a readuce în atenţie un moment inedit, o minune trăită de Părintele Arsenie Boca în Sfântul Munte, pe când făcea ascultare la Schitul Prodromul, unde a lucrat şi la treptele de pe drumul îngust care coboară la peştera Sfântului Atanasie.

Editorii

Informații suplimentare

Dimensiuni 20 × 13 cm
Autor

ISBN

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Se umplu masurile si se plinesc vremile – Parintele Arsenie Boca”